- Podrobnosti
- Kategorie: BISTRO Slavoj
- Zobrazeno: 270
Milí přátelé dobrého jídla, pohodové atmosféry a letního posedávání – máme pro vás skvělou zprávu:
BISTRO Slavoj v Cholticích opět pojede v pravidelném letním rytmu!
Od pátku 11. 7. 2025 nás najdete otevřené každý týden, od úterý do neděle, s výjimkou pondělního odpočinku.

Otevírací doba:
- Pondělí: zavřeno
- Úterý : 17:00–20:00 hod.
- Středa: 17:00–20:00 hod.
- Čtvrtek: 17:00–20:00 hod.
- Pátek: 17:00–21:00 hod.
- Sobota: 11:00–21:00 hod.
- Neděle: 11:00–19:00 hod.
Zavírací doba je vždy orientační. Rádi se přizpůsobíme – pokud se vám u nás bude dobře sedět, nebudeme spěchat se skládáním židlí.
A co když zaprší?
Naše BISTRO je úzce propojeno s počasím – fungujeme především venku.
V případě deště nebo velmi nepříznivého počasí může být provoz omezen nebo úplně zavřený.
Aby vá m nic neuteklo, sledujte aktuální informace na našich sociálních sítích (Facebook, Instagram).
- Podrobnosti
- Kategorie: GASTRO akce
- Zobrazeno: 383
Konec ledna a začátku února bude pro nás v JR Jídlo s příběhem ve znamení jógy s holkama z FIT FAB. ? Možná se dostaneme i na jógové cvičení, ale v kuchyni budeme určitě kouzlit.
V nádherném prostředí chalupy Navrátilka čeká účastníky a účastnice super víkend.
podrobnější info naleznete zde: FIT FAB

První víkendové soustředění v roce 2025 je tu! A začneme naprosto pohádkově, na kouzelné chaloupce Navrátilka. A k takovému prostředí se ideálně hodí náš jógový víkend. Tak s kým se hned v lednu (a únoru – haha) potkáme na Vysočině?
Co pro vás dobrého připravím
Pátek večer:
- Vege karbanátky z ovesných vloček se zeleninou, pečené batáty, "žervé" z uzeného tofu s jarní cibulkou
- Zeleninová variace
Sobota snídaně:
Snídaně formou švédského stolu:
- Sýry, vajíčka, domácí párečky,jogurty, müsli, med,
džem, máslo, pomazánka, snídaňová kaše, mléko - Čerstvá zelenina a ovoce.
- Pečivo, (i bezlepkové), chléb
- Čaje
Sobota oběd:
- Pórková polévka s pohankou
- Dhál z červené čočky s tofu, basmati ryže
- Zeleninová variace
- Ke kávě: štrůdl s jablky
Sobota večeře:
- Penne s krůtím masem, rajčaty, česnekem a čerstvou bazalkou, parmezán
(Parmezán bude solo) - Zeleninová variace
Neděle snídaně:
Snídaně formou švédského stolu:
- Sýry, vajíčka, domácí párečky,jogurty, müsli, med,
džem, máslo, pomazánka, snídaňová kaše, mléko - Čerstvá zelenina a ovoce.
- Pečivo, (i bezlepkové), chléb
- Čaje
Neděle oběd:
- Krémová zeleninová polévka s kokosovým mlékem a krutony
- Sekaná pečeně s mrkví a cuketou, petrželové brambory
- Zeleninová variace
Mezi hlavními jídly budou dostupné lehké svačinky.
(Ovoce, zelenina, pomazánky, pečivo)
Dobrou chuť a nezapomeňte, že každé jídlo má svůj příběh.
Kuchař Josef Raba

